Allasratkaisut

MYRTHA TECHNOLOGIES -ALLASRATKAISUT

Sport Venuen uimahalleissa käytetään huipputeknisiä Myrtha-altaita, joiden kehitystyö on jatkunut yli 50 vuoden ajan. Myrtha-altaita käytetään jo 60 maassa, ja Sport Venue on ainoa Myrthan edustaja Suomessa.

ASIANTUNTIJOIDEN HYVÄKSYMÄ
JA ARVOSTAMA

Myrtha-altaat voivat olla kooltaan, syvyydeltään ja muodoltaan mitä erilaisimpia. Ratkaisuista löytyy lasten- ja aikuistenaltaita sekä erikoisaltaita, kuten kuntoutus- ja olympia-altaita. Altaat ovat kansainvälisen uimaliiton (FINA) hyväksymiä, ja Myrthan allasratkaisuja on käytetty monissa olympia-, MM- ja EM-kisoissa.

KUSTANNUSTEHOKAS ASENNUS JA YLLÄPITO

Myrtha-altaiden asennusaika on poikkeuksellisen lyhyt. Teollisen, modulaarisen tuotantomallin takia ne ovat nopein ja kustannustehokkain ratkaisu, ja asennus onnistuu haastaviinkin paikkoihin. Altaat voidaan sijoittaa esimerkiksi monikerroksisiin rakennuksiin.

Myrtha-altaat sopivat erittäin hyvin myös korjausrakentamiseen. Altaat ovat muuntojoustavia ja pitkäikäisiä. Ne on valmistettu ISO 9001 -standardin mukaisilla automaatiolaitteilla, ja näin virheiden riskit valmistuksessa ja asennuksessa on minimoitu.

Myrtha-altaiden kunnossapito on helpompaa kuin betonialtaiden, eikä tiukkaa huoltoaikataulua tarvita. Korkealaatuinen teräs ei kulu tai halkeile, eikä se kärsi esimerkiksi klooriveden tai ulkoaltaissa haastavien sääolosuhteiden vaikutuksesta. Peruskorjaukset onnistuvat nopeasti.

MYRTHA-ALTAIDEN MONIKÄYTTÖISYYS JA MUUNNELTAVUUS

Myrtha-altaiden toiminnallisuus on ainutlaatuista. Altaiden pohjarakenteita ja käyttötarkoitusta voidaan muokata 15–30 minuutissa. Tarvittaessa yksi allas jaetaan useampaan osaan, joiden syvyyttä ja veden lämpötilaa voidaan muuttaa osa kerrallaan. Aikuisten altaasta saadaan nopeasti esimerkiksi lastenallas; kilpa-altaasta vesijumppa-allas.

Altaiden muunneltavuus palvelee hallin käyttäjiä, mutta vaikuttaa myös hallin energiatehokkuuteen ja käyttökuluihin. Myös altaiden valaistusvaihtoehtoja on runsaasti erilaisia käyttötilanteita varten.