Hankinta- ja rahoituspalvelut

HANKINTA- JA RAHOITUSPALVELUT

Sport Venuen uimahallihanke räätälöidään hankinta- ja rahoitusmalleista lähtien asiakkaan tarpeiden mukaan. Usein yhteistyö alkaa hallin rahoituksen suunnittelulla. Erilaisia valmiita hankinta- ja rahoitusmalleja on useita.

Sopiva rahoitusratkaisu valitaan hankkeen osakokonaisuudelle tai koko uimahallihankkeelle. Rahoitussuunnitelma voi sisältää uimahallin hankintakulut tai lisäksi uimahallin toiminnan rahoituksen. Yksi huolettomimmista rahoitusmalleista on uimahallin toimitus palveluna. Myös vuokraus ja leasingrahoitus ovat mahdollisia.

ERI RAHOITUSMALLEJA

Palvelupaketti. Asiakas voi ostaa, vuokrata tai tehdä leasingsopimuksen konseptoidusta uimahallista kokonaisratkaisuna. Sport Venue suunnittelee ja rakennuttaa uimahallin sekä vastaa sen kaikista päivittäisistä toiminnoista, ylläpidosta ja asiakaspalvelusta.

Avaimet käteen. Asiakas voi ostaa, vuokrata tai tehdä leasingsopimuksen konseptoidusta 2521-uimahallista "avaimet käteen" -periaatteella: käyttövalmiiksi suunniteltuna ja rakennettuna.

Oma pääoma. Asiakas voi ostaa konseptoidun 2521-uimahallin, jonka Sport Venue rakennuttaa käyttövalmiiksi. Sport Venue huolehtii myös kilpailuttamisesta.

Vuokraus / Leasing. Asiakas voi vuokrata valmiin 2521-uimahallin Sport Venuelta. Halli suunnitellaan ja rakennetaan valmiiksi.

Lisenssi. Asiakas voi ostaa Sport Venuelta 2521-uimahallikonseptin lisenssin, joka sisältää uimahallihankkeen arkkitehti- ja tekniset suunnitelmat.

Pitkäaikaisten ylläpitokustannusten ero