Operointi- ja ylläpitopalvelut

OPEROINTI- JA YLLÄPITOPALVELUT

Sport Venue on uimahallien päivittäisen toiminnan, palvelujen ja kustannusten hallinnan asiantuntija. Sisaryhtiömme Sport Venue Service oy tarjoaa energiatehokkaat ja kattavat ylläpito- ja operointipalvelut yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Huolehdimme hallin toimivuudesta, energiataloudellisista olosuhteista ja asiakkaiden palvelusta.

UIMAHALLIN OPEROINTIPALVELUT

Sport Venue Service tarjoaa kaikki uimahallin päivittäiseen toimintaan liittyvät palvelut "avaimet käteen" -periaatteella. Luotamme kokeneeseen yhteistyökumppaniverkostoomme, jonka työnjäljen ja asiakaspalvelutaidot tunnemme.

Uimahallin operointipalveluihin kuuluvat esimerkiksi uimaopetus ja -valvonta, urheilu- ja liikuntahallien henkilökunta, lipunmyynti sekä kahvilapalvelut.

YLLÄPITO JA KIINTEISTÖNHUOLTO

Uimahallin toimintaan liittyy aina kustannusten seurantaa ja päivittäistä ylläpitoa. Kokeneet yhteistyökumppanimme huolehtivat hallin toimivuudesta vuodesta toiseen. Huomioimme myös hallin ylläpidon ja olosuhteiden energiatehokkuuden. Valitsemme pätevät alihankkijat ja estämme tehtävissä turhat päällekkäisyydet: hallin käyttökulut pysyvät hallinnassa.