Tuotteet ja ratkaisut

Muunneltavat altaan pohjat

Variopoolin muunneltava pohja on ainutlaatuinen ratkaisu. Variopoolin uima-altaan pohjaa voidaan muokata tarpeen mukaan nopeasti 15-30 minuutissa. Tarpeen vaatiessa allas voidaan jakaa myös osiin ja muuttaa veden lämpötila eri osissa. Käyttötarkoitus voi siis vaihdella tarpeen ja ajankohdan mukaan: Aikuisten allas, lasten allas, vesi aerobic.

Lisäksi muunneltavalla pohjalla voidaan saada energiasäästöjä, koska pohjaa voidaan käyttää yläasennossa peitteenä.

Variopool tarjoaa ratkaisuja erilaisiin altaisiin, lue lisää Englanniksi

Allaspeitteet

Allaspeitteitä on erikokoisia ja muotoisia. Käytettäessä yhdessä muunneltavan pohjan kanssa voidaan allas peittää käyttäen sekä muunneltavaa pohjaa että allaspeitettä.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Energian säästö ja turvallisuus

Allaspeitteet tarjoavat useita etuja. Energiansäästö on parhaimmillaan jopa 70%, koska peite alentaa lämpöhäviötä sekä haihtumaa. Tällä tavoin säästetään sekä ympäristöä että ylläpitokustannuksia. Allaspeitteet soveltuvat hyvin sekä sisä- että ulkoaltaisiin. Allaspeitteellä saavutetaan säästöä erityisesti haihtumisen huomattavana vähentymisenä, kemikaalien tarve pienenee, siivouksen tarve erityisesti ulkoaltaissa vähenee. Peite suojaa myös pieneläimiä ja lapsia joutumasta veden varaan.

Välisilta

Erityisesti liikuteltavan välisillan avulla saat nopeasti jaettua altaan tukemaan eri toimintoja ja tarpeita.

Välisiltavaihtoehtoja on 3 ja voit lukea niistä lisää Variopoolin sivuilta

Koe vesiseikkailu

Meillä on valikoimissa erilaisia liukumäkiä sekä muita vesileikkituotteita. Näihin voit tutustua Varioplayn englanninkielisillä sivustoilla täällä Varioplay sivusto ja täällä watersprayparks.

Uima-allas tarvikkeet ja varusteet

Allashissi

Allashissin avulla pyörätuolia käyttävä henkilö voi mennä itsenäisesti altaaseen. Allashissin korkeutta voidaan säätää ja sitä on helppo käyttää. Siihen on saatavilla kaiteet sekä näihin läpinäkyvät suojat.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Poolpod

Allashissin lisäksi valikoimassa on myös Poolpod. Tämän avulla liikuntarajoitteinen henkilö saadaan altaaseen turvallisesti ja helposti.

Poolpod kehitetty Olympic Delivery Authoritylle ja sen kehitykseen on saatu taloudellista London Marathon Trustilta.

Poolpod on akkukäyttöinen ja siirrettävä. Yhdellä latauksella Poolpodia voi käyttää noin 20 kertaa. Poolpodia ohjataan rannekkeen tai kosketusnäytön avulla ja jokaisella käyttäjällä voi olla oma esitallennettu profiili Poolpodissa.

Poolpodin avulla käyttäjä voidaan laskea 0.9m syvyyteen vain 20 sekunnissa. Poolpodissa on turvatunnistimet, että se ei siirrä käyttäjää muiden altaassa olijoiden päälle.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Allasportaat

Allastikkaiden lisäksi meillä on valikoimissa myös allasportaat. Allasportaiden avulla lisätään altaan esteettömyyttä. Portaat voidaan asentaa saumattomasti osaksi allasta.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Veden syvyyden näyttö

Alumiinikoteloitu LED-näyttö mistä näkee altaan syvyyden, erityisesti muuneltavan pohjan yhteydessä erittäin hyvä. Näytössä on laaja 120-asteen katselukulma ja virran säästö ominaisuus.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Kosketusnäyttöohjaus muunneltavalle pohjalle

Tämän käyttöpaneelin avulla voit helposti säätää muunneltavaa pohjaa. Tämä on vakiovaruste muunneltavalle pohjalle.

Lue lisää Variopoolin englanninkielisiltä sivuilta

Läpinäkyvät allasseinät

Läpinäkyvillä allasseinillä voidaan tehdä erilaisia näyttäviä ratkaisuja, kuten kokonaan läpinäkyvä uima-allas. Tällä ratkaisulla saadaan korkealaatuinen vaikutelma erityisesti käytettäessä läpinäkyvää altaan pohjaa.

Lue lisää Holland Aqua Sight sivustolta.