Sport Venue – ratkaisujen tekijät

Sport Venue Oy tarjoaa valmiiksi konseptoituja 2521-uimahalliratkaisuja suomalaisiin olosuhteisiin. Asiakkaamme luottavat Sport Venueen, koska toimitamme nopealla aikataululla uudenlaisia, kestäviä ratkaisuja. Uimahallimme toimivat turvallisesti ja ilman häiriöitä vuodesta toiseen. Myös kestävä kehitys on otettu huomioon.

Asiantuntemukseemme kuuluu uimahallihankkeen koko elinkaaren tunteminen, kustannusten ennustaminen ja projektinhallinta. Meillä on vuosikymmenien kokemus uimahallien päivittäisestä toiminnasta, teknisestä suunnittelusta ja asiakkaiden tarpeista.

Sport Venuen kanssa uimahallihankkeen investointi- ja ylläpitokulut pysyvät hallinnassa ja valmis uimahalli on kapasiteetiltaan täydessä käytössä vuodesta toiseen.

2521-KONSEPTI:
UUDENLAISIA UIMAHALLEJA

Sport Venue on 2521-uimahallikonseptin lisenssin omistaja ja edustaja Suomessa. Konsepti perustuu Hollannin Uimaliiton vuonna 2009 kehittämään uimahallien arkkitehtuurimalliin. Sen päämääränä on kaikenikäisille käyttäjille turvallinen, toimiva ja käyttötarkoituksen mukaan muokkautuva vesiliikuntatila.

2521-konseptin uimahalli on omistajille laadukas, kustannustehokas ja huoleton ratkaisu. Hallin rakennusinvestointien ja ylläpidon kokonaiskustannukset 20–30 vuoden aikajänteellä ovat tutkitusti edullisemmat kuin perinteisesti toteutetuissa uimahallihankkeissa.