top of page

Energianseuranta ja ennusteet yhdellä käyttöliittymällä

Päivitetty: 23. elok. 2023

kiinteistökohtaisesti tuntitasolla sekä tiedonsiirto kuukausitasolla uima- / jäähalliportaaliin

 

"Automatisointi datan siirrossa mahdollistaa reaaliaikaisen datan hyödyntämisen hallin päivittäisessä tekemisessä ja sen myötä voidaan operoinnissa arkisten rutiinien lisäksi keskittyä mm. energiansäästötoimenpiteisiin ja energiaoptimointiin hallin erilaisissa kuormitustekijöissä, kuten ruuhkahuipuissa ja huoltojen aikana. Reaaliaikaisen datan käyttäminen antaa selkeän näkemyksen hallin kokonaistoiminnoista ja mahdollisista haasteista. Lisäksi sillä pystytään perustelemaan investointipäätöksiä."


Jarkko Rantamäki, ylitarkastaja, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto


*Lisäksi mahdollista lisätä kävijämäärätieto (tulee selvittää kohde kohtaisesti)


Kauttamme voitte tilata pilvipalvelun mihin päivittyy automaattisesti haluamanne kiinteistöjen energiankulutus ja halutessa myös käyttäjämäärät. Pilvipalvelualustaan voidaan antaa käyttäjätunnukset valituille käyttäjille ja lisäksi rajapinnan kautta tiedot voidaan näyttää ja käyttää myös muissa palveluissa kuten verkkosivulla.


Energianseurannan perustason paketissa tarjoamme


  • sähkön-,

  • lämmön- ja

  • vedenkulutuksen tuntitason seurannan


verkkoselaimella käytettävässä käyttöliittymässä sisältäen mahdollisuuksien mukaan


  • historiatiedon ja

  • ennusteet kulutuksista,

jolloin teidän on helpompi varautua ja toimia ennakkoon säästääksenne energiaa. Kauttamme saatte myös energianhallintaan ja säästöön liittyvää konsultointia ja selvityksiä.

Kuva järjestelmästä energiakulutukset kuukausitasolla

Kuva järjestelmästä energiakulutus tuntitasolla


Pilvipalvelualustassamme on useita eri tasoja ja lisäominaisuuksia mistä kerromme mielellämme lisää ja näihin voitte tutustua yrityksemme verkkosiuilla osoitteessa https://www.knowur.biz/fi/functionalities


Lähteitä

96 katselukertaa
bottom of page